Familiecamping België

https://www.petitesuisse.be/familiecamping-belgie

Wilt u graag met de familie op vakantie in België, dan is onze panoramacamping daar perfect geschikt voor! Met leuke voorzieningen voor iedere leeftijd en een prachtig uitzicht op de heuvels. Familiecamping Petite Suisse ligt namelijk op 500 meter hoogte in het hart van de Belgische Ardennen. Ideaal voor een actief familie uitje! Maar ook voor een rustig verblijf bent u hier op de goede plek in België. De 4 sterren camping is niet alleen voor kamperen met eigen kampeermiddelen, maar er zijn ook verschillende, mooie accommodaties te huur. Boek uw familiecamping in België online!

Bij Petite Suisse kunt u lekker nostalgisch kamperen met modern comfort. Wij bieden twee soorten kampeerplaatsen. Campers zijn ook van harte welkom! De plekken zijn van alle benodigdheden voorzien. Wilt u liever een accommodatie boeken? Wij bieden compleet voorziene chalets, stacaravans, tenten en een vakantiehuis in de Ardennen. En, omdat wij de leukste familiecamping België zijn, hebben wij een speciale Kabouter Plop familietent. Het is alsof u in een echte paddestoel verblijft. Genoeg keuze uit accommodaties om te verblijven met het gehele gezin!

Wij bieden vermaak voor jong en oud op onze familiecamping. Denk aan een verwarmd openluchtzwembad met glijbaan en apart peuterbad, uitgebreid recreatieprogramma, buitenspeeltuin, diverse sportvelden en mountainbikeverhuur. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen met alle voorzieningen die onze kindvriendelijke camping biedt.

Ontdek het zelf en ga naar petitesuisse.be voor de prijzen en beschikbaarheid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s