Camping Springendal

https://www.dewitteberg.nl/camping-springendal

Tijdens een vakantie in Twente mag een bezoekje aan de tuin van Nederland, oftewel natuurgebied het Springendal, zeker niet ontbreken. Dit prachtige stukje Twente bewonder je in Ootmarsum, vlakbij 5-sterren camping De Witte Berg. Waan je in een wereld met schilderachtige vijvers, stromende watervalletjes en smalle beekjes midden in het bos; geniet van alle rust en maak je hoofd écht even leeg. Vanaf onze camping bij het Springendal loop of fiets je zo het natuurgebied in. Geniet grenzeloos van de Twentse gastvrijheid en van een ontspannen en onbezorgde vakantie bij De Witte Berg.

Op onze camping aan het Springendal beleef je een ultieme kampeervakantie op ruime plaatsen midden in de Twentse natuur. Onze kampeerplaatsen beschikken standaard over 10 Ampère stroom. Houd je wel van kamperen, maar wil je liever niet het sanitair met andere campinggasten delen? Dan bieden wij de oplossing met onze kampeerplaatsen met privé sanitair. Beschik je niet over een eigen kampeermiddel of wil je gewoon liever een vakantie met iets meer luxe en comfort? Bekijk dan onze accommodaties voor 2 tot 6 personen en geniet van een natuurrijke vakantie met tegelijkertijd de gemakken van thuis. Voor een vrienden- of familieweekend is de Heerdink Hoeve, onze 20-persoons groepsaccommodatie, ideaal!

Met het prachtige natuurgebied het Springendal om de hoek beschikt Camping de Witte Berg over een schitterende ligging; onze ligging wordt niet voor niets als uitstekend beoordeeld door eerdere campinggasten. Ook wordt de camping als zeer kindvriendelijk bestempeld; de kleintjes kunnen lekker klimmen en klauteren in de centrale speeltuin of het indoor speelparadijs, zingen en dansen met ons enthousiaste animatieteam of nemen een duik in onze natuurlijke zwemvijver. Onze camping bij het Springendal ligt in een bronrijk gebied en één van deze bronnen ligt op De Witte Berg; speel- en zwemplezier is daarom altijd gegarandeerd!

Meer weten? Ga naar http://www.dewitteberg.nl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s