Camping met zwemvijver

https://www.dewitteberg.nl/camping-met-zwemvijver

Ben je op zoek naar een camping boordevol faciliteiten, maar tegelijkertijd met een gemoedelijke en gezellige sfeer? Voorkom avonden lang zoeken op het internet; bij kleinschalige camping De Witte Berg in het Twentse Ootmarsum ben je op de juiste plek. Bij ons ervaar je de Twentse gastvrijheid en voel je je meteen welkom. Bovendien is De Witte Berg een camping mét zwemvijver, waardoor uren waterpret en speelplezier gegarandeerd zijn. Één van de natuurlijke bronnen van natuurgebied Het Springendal bevindt zich op het campingterrein. Dit natuurlijke zwemwater biedt op en top vermaak voor jong én oud! Een grote blikvanger is de mega watertrampoline, waar de kleintjes springen en spelen! De zwemplas is the place to be op de camping tijdens warme zomerdagen. Kom kamperen of huur een leuke accommodatie op onze camping met zwemvijver in Twente!

In onze zwemvijver met zandstrand, waterattractie en waterspeeltuin kun je niet alleen zwemmen. Geniet ook eens van de zon op de ligweide, dobber met een bootje op het water, gooi je vishengel of bouw de grootste zandkastelen op het strand. Op onze camping met recreatieplas kampeer je op ruime plaatsen midden in de Twentse natuur. Je geniet ongestoord van alle rust, ruimte en privacy om je heen.

Onze kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère stroom en liggen altijd vlakbij een toiletgebouw. Wil je het sanitair liever niet delen met anderen? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair of verblijf in een accommodatie op onze 5-sterren camping met recreatieplas.

Een camping met zwemvijver biedt op en top vermaak; zwemmen, zonnen, vissen, zandkastelen bouwen – het is allemaal mogelijk bij onze recreatieplas. Beleef een vakantie om nóóit te vergeten op onze kindvriendelijke camping in Twente!

Meer weten? Ga naar http://www.dewitteberg.nl voor de prijzen en beschikbaarheid.