Vakantiepark Tholen

https://www.waterrijkoesterdam.nl/vakantiepark-tholen

Voor een vakantie die in het teken staat van water, natuur, luxe en comfort bent u bij Waterrijk Oesterdam aan het juiste adres. De luxe vakantievilla’s op het vakantiepark in Tholen, op het gelijknamige Zeeuwse eiland en dicht bij Bergen op Zoom, liggen direct aan het water van het Zoommeer. Het grootste deel van de villa’s beschikt over een eigen aanlegsteiger. De unieke, vrijstaande recreatiewoningen voor 4 tot 16 personen zijn ontworpen door Piet Boon. Het prachtige design, de perfecte afwerking en de doordachte details maken dat u zich direct thuis voelt in het vakantiehuis in Tholen.

Naast schitterende watervilla’s biedt het vakantiepark in Tholen ook verschillende parkfaciliteiten die uw vakantie in Zeeland extra aangenaam maken. Zo geniet u op Waterrijk Oesterdam van een complete vakantiebeleving. Liefhebbers van watersport halen hier hun hart op; zeilen, duiken, zwemmen, vissen en varen. U kunt op het resort een boot huren, maar u kunt ook uw eigen boot aanleggen aan de aanlegsteiger bij de villa. Blijft u liever op het droge? Dan kunt u een fiets huren of uw wandelschoenen aantrekken en een mooie tocht door de omgeving maken, bezienswaardigheden bezoeken en diverse activiteiten ondernemen. Een resort op het eiland Tholen is dé geschikte uitvalsbasis om de schitterende omgeving te verkennen.

Wilt u ontspannen of juist liever actief eropuit gaan? De omgeving biedt tal van mogelijkheden. Kortom, zoekt u op het eiland Tholen een vakantiepark? Dit luxe vakantiepark in Zeeland bezorgt u een onvergetelijke vakantie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s